Γενικά Στοιχεία

Το ενδιαφέρον μας και η θέληση μας να εξυπηρετήσουμε τους ασφαλισμένους μας πελάτες  σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή κάποιας  βλάβης του οχήματός τους ήταν η αφορμή για την δημίουργία της «ΠΑΛΕΣΒΙΑΚΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ» το 2004, καταφέρνωντας για πρώτη φορά να συνδυάσουμε το επαγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου με την παροχή οδικής βοήθειας, ένα μεγάλο πλεονέκτημα των πελατών μας.

Έτσι επιλέγοντας εμάς  για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας θα έχετε και το μοναδικό προνόμιο να είμαστε κοντά σας και σε περίπτωση ατυχήματος καθώς και βλάβη του αυτοκινήτου σας. Είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24 ώρο, διαθέτοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα είναι κοντά σας άμεσα με ένα και μόνο τηλεφώνημα.

Δεν είναι σπάνιο μια βλάβη του αυτοκινήτου σας να σας καθηλώσει σε κάποιο απόμακρο σημείο ή να μας φέρει σε απόγνωση. Και σε αυτή την περίπτωση εμείς είμαστε δίπλα σας για να σας βγάλουμε από την δύσκολη θέση  άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Από την έναρξη της λειτουργίας μας αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η απόλυτη συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και ο σεβασμός του πελάτη. Ο παραπάνω συνδυασμός μας διαφοροποιεί από όλες τις υπόλοιπες εταιρείες παροχής οδικής βοήθειας.

Επίσης σύμφωνα με το Νόμο 3651/2008 που ψηφίστηκε από την ελληνική βουλή και αφορά τις προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούν οι εταιρείες οδικής βοήθειας, εμείς είμαστε οι πρώτοι που πληρούμε όλες αυτές τις προϋποθέσεις και μπορέσαμε από τους πρώτους να ανανεώσουμε την άδεια λειτουργίας μας.

Powered by Target Point - Copyright 2015